Ulusal Basında Okulumuz

Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenen teknoloji ve robot yarışması TEKNO-SEL ödül töreni ile sona erdi. 96 okuldan 775 öğrencinin 394 robot ve projesiyle yarıştığı organizasyonda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Bu yarışmalardan en iyi sunum kategorisinde ödüle layık görüldü. Ulusal basında da bu başarısı haberleştirildi.

Lise En İyi Sunum kategorisinde İstanbul Sancaktepe Teknoloji AİHL, Lise En İyi Fikir kategorisinde ise Meram Fen Lisesi ödüle layık görüldü. Serbest Kategori Lisede ise üçüncü Meram Fen Lisesi, ikinci Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL, birinci ise Çumra MTAL oldu.

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 20:53 - Görüntülenme: 47