YKS Sistemi Çalışmaları Genel Duyuru

Okulumuz YKS sistemi çallışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalar;

TYT tekrar programı:

* 10 sınıflara soru bankaları üzerinden ödevlendirmeler ile günlük soru çözme alışkanlığının kazandırılması ve konuların pekiştirilmesi çalışması, Ayda bir 10. Sınıf ve ayda bir kez de 9. Sınıf denemeleri, Sene sonunda 3 adet TYT denemesi ile bir TYT tekrarı.

* 11. sınıflarda DYK larda ilk dönem konu anlatımı , 2. Dönem branş denemeleri üzerinden TYT tekrarı.

* 11. sınıf ara tatilinde doğa-deneme kampı ile öğrencilere motivasyon ve seviye ölçümü yapılması

* 11-12 arası yaz kampında TYT-AYT tekrarı. Son hafta deneme-doğa kampı.

* 12. sınıflarda alınacak 60 denemenin 30 unu TYT alarak deneme ve çözümleri üzerinden TYT hatırlatma ve tekrarı.

* Toplamda 4 kez TYT tekrarı yapılmış olacak.

AYT Tekrar Programı:

* 11. sınıfta aldırılan soru bankalarının ödev olarak kullanılması ve bunların performans notu yerine geçmesi ile öğrencilere okul esnasında bir AYT tekrarı.

* 11. sınıfın 2. Döneminde özellikle 11. Sınıf denemeleri ile AYT-11.sınıf seviyelerinin ölçülmesi.

* 11-12 arası yaz kampında TYT-AYT tekrarı. Son hafta deneme-doğa kampı.

* 12. sınıfta 15 günlük ara tatilin 2. Haftası dışında öğrencilere tatillerini de kapsayan YKS çalışması.

* 12. sınıfta hızlandırılmış ders anlatımı ile nisan ayına kadar konuların bitirilmesi.

* 12. sınıf ara tatilinde doğa-deneme kampı ile KAFES sistemi öncesi öğrencilerin seviyelerinin ölçülmesi ve motivasyon takviyesi yapılması.

* 12. sınıf 2. Döneminde Nisan ayından itibaren KAFES sisteminin başlatılması. Kafes sisteminde her gün 1 TYT-AYT denemesi ve öğleden sonra Çözümü şeklinde çalışılarak toplamda 60 denemenin çözülmesi.

* KAFES sisteminde öğrenciler sınıflarda sabit olarak bekleyen öğretmenlerden istediğine giderek yapamadığı soruların çözümünü öğrenecek.

2023 2024 İKİNCİ DÖNEM ARA TATİL YKS KAPMI

04-04-2024