Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
Adres
YENİDOĞAN MAH. SULTANGAZİ CAD. NO 213/223 İÇ KAPI NO 2 B BLOK SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Eğitim kalitesi, geleneklere bağlılığı ve özgünlüğü ile güçlü akademik kadrosu, gelişime açık eğitim programları, yenilikçi öğretim sistemiyle tüm öğrencilerinin hem teknolojik hem de akademik yönden iyi yetişmelerini sağlayan, dijital çağa hazır, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sunabilecek ayrıca kendisini hazırladığı yüksek öğrenimle beraber edindiği bilgi, yetenek, deneyim, güçlü şahsiyet ve ahlakıyla aranan ve tercih edilen bireyler olmalarına imkânlar oluşturan öncü ve ideal bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Yeni dünyanın bilgi ve kültür birikimine sahip, kendi medeniyet değerlerini tanıyan ve benimseyen, evrensel değerlere katkı sunan, eleştirel aynı zamanda inovatif düşünebilen, gelişime açık ve girişimci, teknolojiyi insan onuruna yakışır bir şekilde kullanarak tüm insanlığın ortak sorunlarına çözüm üreten, hayata değer katan, teknolojiyi ve irfanı aynı bünyede birleştirebilecek nesiller yetiştirmek için varız.
Önümüzdeki yıldan itibaren farklı alanlarda başarılar bekliyoruz.
1. Yabancı Dil İngilizce (Hazırlık) 2. Yabancı Dil: Arapça
Ulaşım
İETT Otobüsleri için; 14 (Çekmeköy Metro Aktarma), 14YK, 18E, 18YS, 19A, 19E, 19S (Çekmeköy Metro Aktarma), 19YK, 132S, 132YB, 622, UM62 (Çekmeköy Metro Aktarma) Ümraniye, Çekmeköy güzergahından dolmuş hattı vardır.
Okulumuza servisle ulaşım imkanı mevcut değildir.
Sancaktepe-Yenidoğan
2 km.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz ilk defa 2020-2021 yılında öğrenci alacak olup, taban ve taban puanları yerleştirme sonucu belirlenecektir.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2020-2021 yılında merkezi sınavla öğrenci alacak olup Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı olan Fen ve Teknoloji proje okuludur. Okulumuzun olimpik spor salonu mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Diğer Hususlar
Okulumuza uzak ilçe ve illerden gelen öğrenciler için barınma imkanı olarak öğrenci yurdumuz bulunmaktadır.